Verkooptrainingen

Praktische verkooptrainingen met resultaat

Ben je op zoek naar nieuwe klanten? Wil je meer verkopen aan bestaande klanten? Je concurrent de loef afsteken? Kortom: wil je meer winstgevende omzet?

Dan ben je hier aan het juiste adres. SalesQuest helpt je verder op weg richting verkoopsucces via praktische acquisitie- en verkooptrainingen. Vanaf prospects verleiden via internet, telefonische acquisitie tot en met het afronden van de verkoop. Kortom: wij zetten verkopers op scherp.


Nieuwe klanten werven via de telefoon

Maak sneller en gemakkelijker afspraken via de telefoon. Je leert hoe prikkelende gespreksopeningen bedenkt, krachtige acquisitiegesprekken voert en minder weerstand ontmoet.

Kortom: je werft direct meer nieuwe klanten. Lees alle informatie over deze praktische acquisitietraining.


Scoren met je verkoopgesprekken

Leer hoe je klanten overtuigt, van eerste indruk, behoeften boven water halen, slimme vragen stellen, effectief presenteren tot afsluiten van de opdracht.

Meer weten…


Effectief omgaan met bezwaren en tegenwerpingen

Elke verkoper heeft er mee te maken: klanten of prospects die de kont tegen de krib gooien en allerlei bezwaren en tegenwerpingen opwerpen. Bezwaren zijn van die vervelende obstakels die de afronding van de verkoop in de weg staan.

Na deze online training heb jij er veel minder last van. En komen ze er toch? Dan weet jij hoe je dat varkentje moet wassen en de order toch afsluit. Meer weten…


Hoe werk je de vaste leverancier de deur uit?

Wanneer je in een bestaande markt opereert, is er bijna geen klant of prospect die niet voor een vaste leverancier heeft gekozen.

Om te kunnen groeien moet je deze prospects dus zien over te halen om niet langer (alleen) met hun leverancier zaken te doen, maar ook met jou.

Dat is vaak geen gemakkelijke opgave. Je maakt in deze praktische online training kennis met technieken en ideeën om dat voor elkaar te krijgen! Meer weten…


Klantgerichte offertes schrijven en opvolgen

Een praktische online sessie met alles wat je wilt weten over offertes schrijven en opvolgen.

Opgevolgd door een persoonlijke sessie waarin wij jouw offerte doornemen. Meer weten…